Sujuvaa kuriiripalvelua Oulun alueella
jo vuodesta 2003

Oletko kyllästynyt täyttämään rahtikirjoja ja paketoimaan tavarat kuplamuoveihin? Haluatko viedä rikkinäisen pyörän huoltoon? Käänny Nice & Wayn kokeneiden kuriirien puoleen: toimitamme tehokkaasti ja turvallisesti perille kaikki lähetykset, ilman ylimääräisiä muodollisuuksia.

Luotettavat lähetit palveluksessasi

Vuonna 2003 perustettu kuriiri- ja kuljetusyritys Lähettipalvelu Nice & Way toimii Oulussa ja sen lähikunnissa kahden naisyrittäjän voimin. 

Hoidamme kaikki kuljetukset itse, mikä takaa sen, että saat aina henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Kun tutut lähetit ovat apunasi, sinun ei tarvitse tuhlata kallisarvoista aikaasi samojen asioiden läpikäymiseen. 

Nice & Wayn lähetit ovat käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00 välisenä aikana ja tarvittaessa myös muina aikoina. Sopimuksesta toimitamme tilauksia asiakkaillemme myös viikonloppuisin.

Tee lähettisopimus ja saat huomattavia etuja

Ryhdy sopimusasiakkaaksemme ja saat huomattavaa säästöä. Räätälöimme juuri sinulle tai yrityksellesi tarvittavat kuljetus- ja lähettipalvelut sopimushintaan. 

Kysy lisää monipuolisista sopimusasiakkaan eduista ja jutellaan tarkemmin, millaisia lähettipalvelutarpeita sinulla on. 

Huomasithan myös edullisen tutustumistarjouksemme

Yhteystiedot

Tavoitat kuljetuspalvelumme ja Nice & Wayn naiset maanantaista perjantaihin klo 8-17 välisenä aikana ja myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

lähettipalvelu nice & Way

PL 24
90101 Oulu